Sorselemzés

 

Talán a legfontosabb, hogy néha napján megálljunk és megkérdezzük magunktól, helyes úton járok? Ez az amire vágytam? Boldog az életem? Leginkább akkor teszünk fel ilyen kérdéseket, ha már baj van, és legyünk őszinték, kinél nem adódik napi konfliktus, stressz, olyan feladat, amit épp soknak, terhesnek vélünk. Minden kapcsolatban törekszünk a csodát megélni, de bizony ebből van a legkevesebb, viszont a napi rutin, fáradtság, ingerlékenység , mindenhol megjelenhet.

Ezeken a válságos pillanatokon sok múlik, könnyen nagyot is hibázhatunk, bánthatjuk meg azokat, akiket legjobban szeretünk.

Sok félreértés, szomorúság megsporólható, ha őszintén megvizsgáljuk, miért vagyunk mi felelőssek, mit javíthatunk az életünk minőségén.

Nem szokásom a kertelés, rávilágítok a fájó pontokra, de ezáltal feloldást is ajánlok a helyzetre. Az ősi archetipusok Tarot szimbólumai, a számmisztika, és a lélekgyógyászat minden eszköze segítségével valódi változás, gyógyulás a közös munkánk eredménye.

Általában 2 órás egy beszélgetés, ez alatt feltárjuk az aktuális problémákat, feltérképezzük mi vezetett idáig, és megfogalmazzuk, hogy lehet egy kedvező eredményre jutni. Ha csak ezt az egy alkalmat vetted igénybe, már úgy mész el, hogy képbe vagy magaddal, mit tehetsz, milyen eszközökkel lehet változtatni, hogy fel tudod-e vállalni, akarod-e a változást, ebben Te döntesz! Aurádat, a beszélgetés végén, harmonizálom, megmutatva, milyen a legjobb részeddel kapcsolatba lenni:) 

Ennek a találkozásnak ára: 7000 ft

Várlak szeretettel:)

Fanó Magdolna 20/317 22 50

Isten eszköze

Ahogy "dolgozom"

Amit a beszélgetés alatt csinálok, az a fókuszált figyelem, a tested, szavaid, érzéseid összességére. Ebből adódnak a beszélgetések alatt a felismerések. Itt jöhetsz rá, mi miért történik, az életedben, megértheted, saját működésed, saját lehetősséged a változásra. Mindez több évtized...

Energia

Mivel találkozhatsz nálam?

Amióta saját magamat formálom, sok értékes hatás ért. Az egyik legfontosabb számomra India, és a Sai babával való közvetlen találkozás. Akkor azt kértem tőle, hogy lehessek eszköz, hangszer, ami átadja, közvetítheti az ő mérhetetlen Szeretetét, lehessek egy lépcsőfok a gyógyuláshoz vezető utadon....