Somlósi információk

Kiről van szó?

Kedves Édreklődők, Lajos elérését nem tudjuk megadni, mivel erre nincs felhatalmazásunk. Megértéseteket köszönjük.

Sajnos nem nagyon szereti, ha róla beszélnek, ezért csak egy pár szót fogok róla írni, csak azért, hogy mindenki érthesse, hogy miért kerültek az anyagai vagy az általa ajánlott anygok erre a weboldalra.

Szóval Somlósi Lajosról van szó 58 éves, a Balaton felvidéken lakik, alkímista, esszénus, spiritista, aki otthonában, a sáját birtokán mindent saját maga állít elő. Bárminek az előállítását pontosan el tudja mondani, hogy ha így vagy úgy készíti el az ember, akkor az milyen hatással lesz a szervezetére és miért készítse inkább úgy. Saját maga, a családjával művelik a kertet, metszik a fákat, palántáznak, ültetnek, készítenek saját kezűleg öntöző trágyalevet, amitől egészségesek lesznek a növények és attól persze Ő és a családja is stb. Az Ő alapelve, hogy A TEST, A LÉLEK TEMPLOMA. Így mindent, amit táplálkozásra és tisztálkodásra használnak, azt ők állítják elő, termelik meg szeretettel átitatva.

Nagyon sok éven keresztül gyógyította az embereket, amit aztán abba hagyott, mert szerinte minden betegségnek lelki alapja van és ehhez az embereknek változniuk kellet volna, amit nem akarnak. Tehát, ha folyamatosan fáj a nyakunk, akkor el kell gondolkodnunk azon, hogy miben vagyunk nyakasak vagyis makacsak. A gyógyír, amit kaphatunk, az ideig óráig segíthet, de ha nem vagyunk hajlandóak változni, akkor a betegség mindig vissza fog térni.  Tehát rajtunk múlik, hogy mennyit vagyunk betegek, hajlandóak vagyunk-e változni.

 

Itt fel lehetne tenni azt a kérdést, hogy ez a menüpont és tartalma, vajon mit kereshet ezen a weboldalon?

 

Már mindenkinek elég nagy tapasztalata van abban, hogy hogyan működnek a dolgok, ha csak az anyagi világot gyarapítjuk magunk körül és csak felszínesen törődünk dolgokkal. Somlósi Lajos előadásai, olyan információkat hordoz, amelyek segítenek a dolgokat élettel és szeretettel megtölteni.

Ezért olyan tápanyagokat kell bevinni a szervezetbe, amik tiszták. Tiszta földből érkezett, áldást kérve rájuk emelik a test rezgését, mely által szót érthetünk a fákkal, növényekkel, állatokkal, akiknek mindegyiknek meg van a küldetése, hogy mit kellene átadniuk az embereknek.

Az emberek pedig csak akkor hallják meg ezeket a hangokat, ha elég tiszta a szervezetük.

Elmondja, megmutatja és a tőle telhető tegtöbb információt megadja nekünk ahhoz, hogy ki tudjunk kerülni ebből az őrületből és a dolgok mélységét is megtapasztalhassuk, ami aztán a belső békét, harmóniát és a körülöttünk lévő élőlényekkel való egységet tapasztalhassuk meg.

Hát ez sem két perces munka, hogy az elmúlt (még ha távolabbra nem is megyek) 20, 30, 40 évet magunkba rendbe tegyük. De kívánok hozzá mindenkinek nagyon sikeres tanulást és munkát hozzá.

 

Rügy - és virág elixír készítése

A Dohány Nagyasszony Földi küldetése

Amikor elmentem erre a kurzusra és a Dohány növényről esett szó, azt hittem, hogy azonnal megnyílik alattam a föld. Majd nem elsüllyedtem szégyenemben. Ugyanis nagy tudatlanságomban lámpát gyújtottak és teljesen kitisztult az a dolog, hogy minden növény küldetéssel született a Földre és nem csak...

Hogyan tudunk a fákkal, növényekkel kommunikálni?

Mikor ezt a kérdést feltettem a Lajosnak, ezt válaszolta: - Először is a legfontosabb, hogy kívülről és belülről legyünk tiszták. Ugyanis az évek során a rengeteg iparihús, ipari tejtermék stb. fogyasztása közben, teljesen elszennyeződött a bélrendszerünk. Tele vagyunk bélsárral, vesesárral,...

A fák szólnak hozzánk...

Csak azok az emberek gondozhatják az erdőt, akik szeretik azt. Akik csak spekulatív hasznot és kitermelhető m3-t látnak benne, a világ romlását viszik előbbre, mert az erdő a víz bölcsője is. Amikor pusztulnak az erdők, a források is pusztulnak és a legelők sterillé válnak. És országok lesznek...

A kurzus Egerszalók 2012. 09. 22-23.

Rügy - és virág elixír készítése   Szeptember 22-23.-án megtisztel minket a növényvilág és a láthatatlan világ közti kapcsolat tudója: Somlósi Lajos. Vendégünk 2 napig a virágeszenciák, rügy elixírek,készítését, felhasználását, valamint a növények és pártfogóik közti élő kapcsolatot,...