Tarot

Első találkozásom, egy személyes élmény, amikor, a saját életemet kellett átgondolnom, ehhez segítséget kértem egy sorselemző barátomtól. Amit mondott az bár minden szavát a lelkem mélyéről olvasta, mégis készületlenül ért. Tudtam, hogy változtatnom, kell, de féltem is tőle, arra gondoltam, ha még egyszer segítséget kérek, biztos mást fogok hallani. Egy hét múlva, szinte szóról-szóra elismételte, amit előzőleg hallottam. Így hát kénytelen voltam elhinni, hogy nincs tévedés, az értéseim, és a tarot kártyák összhangban vannak.

Második találkozásom a Főiskolán, a tanáromon keresztül érkezett, végleges  szerelem kezdődött. A tanfolyamon, minden sort, minden összefüggést, értettem, a lapok értelmezését nem is kellett tanulnom, a kirakások csodás világba vezetek. Régi tudás aktiválódott, hamarosan már több helyen dolgoztam.

Akkor azt hittem, mindent tudok. Ma már tudom, hogy csak a folyamat elején voltam, kinyílt ajtón beláttam, most már több száz elemzéssel, a hátam mögött, is csak csodálni tudom, azt a végtelen lehetőséget, amit a kártyákon keresztül megláthatok.

Egyéni konzultációkon, vagy személyes tanfolyamon is van lehetősség, hogy beletekints ebbe a Varázslatos világba.