Egészség-Tudatosság

2012.06.05 17:14

Nagyon fontosnak tartom megfogalmazni, miért gondolkodunk bio étkezésben? Saját testünk az épület, amelyet a lelkünk templomaként tisztelünk. Amit eszünk, iszunk, az az építő kő lesz a minden napjaink támasza. Abból nyerjük az erőt, abból cselekszünk.

Bio gazdálkodásban? Ha mérgekkel fosztom ki a környezetemet, vagy épp mérgekkel igyekszem serkenteni, mindenképp újabb, és újabb mérgező anyag mennyiségi növekedésre van szükség, hogy egy adott szintet fentartsunk, mint a kártevők, mint a gyomok esetében.

Valójában a vizeinket is tönkre tesszük, ami föld felett, és alatt is végzetes következménnyel jár.

Közben az ÉLő Földet, Vizet, Levegőt, és a láthatatlan élő Lények sokaságát pusztítjuk. Nagyon nehéz elhinnem, hogy vannak emberek, akik elhiszik, hogy egy növényre, vagy földbe szórt méreg, nem szívódik fel a termésbe!?  Beszívódik és ha ezt adom a gyerekeimnek, akkor miben bízhatok? ŐK rezisztensek maradnak? Vagy fokozatosan adagolom a mérgeket, vagy Élő Élelmet állítok elő, együttműködésben a természet rendjével, tudomásul véve, hogy amit termelek, annak egy részét ő visszaveszi, használja.

Mit jelent az organikus gondolkodás? Ha az Élő környezetem tele van vegyi anyagokkal, ha testem műszálas holmikba csomagolom, bűzt szívok a tüdőmbe, szennyezem a vizeket, kipusztítom az Élő Világot Vezsélye hulladék lerakóvá alakítom a bolygórendszert, akkor lehet, eljött az ideje, hogy ezeken változtassak, újragondoljam mi ennek az életmódnak a következménye!!!