Gazdálkodj organikusan, beszélgetés a jövőről

2013.01.26 10:00

Kedves Barátaink! 

 

Egerszalóki gazdaságunk alapletétele megtörtént, igyekeztünk egy olyan ajánlatot kialakítani, ami mindenkinek azt adja, amit a gazdaságból ill. annak hasznából ki akar tud venni.

 

Sokan látogattak minket ez az 5 év alatt, és rájöttünk, mindenki másért jön. ebből okulva, lehetőségek a következők:

 

- jöhetsz, mint önkéntes, érdeklődő, munkádért cserébe finom egészséges étellel, szállással, barátsággal fizetünk;

 

- jöhetsz kirándulni, piheni kikapcsolódni, gombászni, gyógynövényeket gyűjteni, lovagolni, állatok közt lenni, természeti környezetben;

 

- jöhetsz egészséges élelmiszerekért: - kemencés kenyér, - bio-zöldség, -gyümölcs, - tojás, - sajt, - méz, stb...

 

Továbbá, mint aktív résztvevő munkáddal, pénzeddel is támogathatod szövetkezésünket. Mindenkinél egyedi megállapodásra van lehetősség, fogadhatsz örökbe állatot, vehetsz, hozhatsz is, (lovat, legelő állatokat) mi felneveljük, gondozzuk, akár veled, akár nélküled, vehetsz földet, mi gyümölcsöztetjük, vagy építünk neked öko nyaralót, házat, gazdaudvart, telepítünk fákat, gyümölcsöst, a munkán és a hasznon közösen választhatóan osztozunk. Részvételed formáját saját igényedre szabjuk, lehet hogy csak egy tyúkot szeretnél nálunk tartani, lehet, hogy vendégházunkban pihennél egy hetet, a természet élővilága vagy egy bográcsolás, tábortűz  és a jurtánk kipróbálása vonz, vagy szeretnél patakban fürdeni, de lehet a vidéki élet ízei, fát faragnál, íjászkodnál, szőnél, fonnál, kézműveskednél, örömmel látunk.

 

Részvételedre mindenképp számítunk:)

 

Tégy fel kérdéseket magadnak? Megfelelő ételt eszel? Megfelelő környezetben élsz? Kikkel szeretnéd tölteni a szabadidőd? Fontos neked a környezet védelme? Szeretnél-e pénzeddel nyereséggel támogatni magyar termelő családokat? Esetleg ilyen életről álmodozol, és most ez neked is lehetősség?  Szereted, amit csinálsz?

Ismerd meg lehetőségeidet. Ismerj meg minket.

 

Január 26-án személyesen is várunk következő egész napos megbeszélésünkre.