Ki illik hozzám?

2012.05.20 17:32
 

Sokszor keresnek meg azzal, hogy illik-e a most újonnan megismert partner, vagy sem? A válasz nagyon egyszerű, és rendkívül szerteágazó. Számmisztikailag, asztrológiailag mindig lehet egy alkalmazható megbízható irányvonalat meghatározni, hogy kivel kapcsolatban mire számíthatunk. Nézzük a gyakorlatban mi mindennek kell stimmelnie, hogy a kapcsolat jó nagyon jó osztályzatot érjen el.

 

Receptúra

Végy két érett, felnőtt, magáért felelősséget vállaló önálló, őszinte, alkalmazkodni képes, kialakult személy. Mivel ilyenből kevés létezik, törekedj, hogy azzá válj, és keresett cikk leszel, a partnerpiacon.

Mire érdemes figyelni a választásnál.

Életritmus (kakas típus - korán kel, korán fekszik, bagoly típus - későn kel, mivel későn aludt el), Értékrend, világnézet, érdeklődési terület, étkezési szokások, szabadidős tevékenységek, társas kapcsolatok, munkához való viszony,
higiéniás szokások, gyermekneveléssel kapcsolatos nézetek.

Szeretetnyelv: ki miből tudja biztosan, hogy szeretik

  •      van, aki a beszélgetések függvényében,
  •      van, aki a testi érintésben, simogatásban,
  •      van, aki a szexualitásban,
  •      van, aki a meghitt együttlétben,
  •      van, aki a drága ajándékokban,
  •      van, aki a meleg ételben, gondoskodásban,
  •      van, aki a közös együttvégzett munkában látja meg az igaz szerelmet.

Ha más nyelvet beszélünk, nem értjük, meg, hogy miért akar a kedvesem pontban 12-kor ételt elém tálalni, amikor, én inkább egy összebújós beszélgetésre vágyon vele. Vagy miért nem vett nekem a párom egy drága ékszert, és miért "sért" meg egy kirándulással a hegyekbe. Miért nem segít a párom a takarításban, miért durcás (hiszen múlt héten szexeltünk, miért akar naponta szexelni)?

Fontos megjegyezni, hogy minden kapcsolat fontos tanulságokat rejt a résztvevők számára, ezért, még ha az illeszkedés nem is tökéletes, ennek a tanulási feladatnak a kihagyása, elkerülhetetlen. Azért vonz, hogy tanítson. Ha megvolt a tanítás a kapcsolat megszűnhet, tovább léphetünk. Bármi, amit a partnerünkben elutasítunk, biztosan megjelenik ismét, hiszen eltagadott részünk, amit nem merünk magunkban elfogadni. Vannak karmikus tartozásra épülő kapcsolatok, ezeket bárhogy szeretnénk, nem kerülhetjük ki.

Minden kapcsolatban aktiválódnak a régi sérelmek, amiket megtapasztaltunk, ezért résen kell lenni, hogy amikor a felszínre kerülnek, ne a partnert okoljuk, hanem tudatában legyünk, ez a mi életünk tanulási folyamata, mi gyógyíthatjuk ki magunkat belőle:)

 

Fanó Magdolna